14 nov. 2011

Manusile lui Lucian Bute scoase la licitatie...

>>>Licitatia Okazii.ro pentru manusile purtate de Bute in meciul cu Jean-Paul Mendy, in care romanul si-a aparat cu succes centura de campion pentru a opta oara, intr-o gala desfasurata la Romexpo, in data de 9 iulie, cand l-a invins pe adversarul sau prin KO in repriza a patra.
>>>Pretul de pornire al licitatiei a fost de 500 de euro, iar in prima zi au fost facute 19 oferte, ajungandu-se la 3.300 de euro la finalul zilei. Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro, sustine ca reactia publicului a fost una pe masura cauzei: ''Interesul cu care a fost primita aceasta initiativa este impresionant, pe masura mandriei pe care o simtim la fiecare meci al lui Lucian Bute. Ne bucura numarul mare de romani care inteleg ca trebuie sa sustina viitorii campioni ai Romaniei si sa le dea o sansa tinerilor sportivi de la Pechea sa ii calce pe urme lui Lucian''. Manusile au fost scoase la licitatie de primul antrenor al lui Lucian Bute, Felix Paun.
>>>Clubul de Box din Pechea a dat pana acum Romaniei sportivi precum Lucian Bute, care si-a aparat deja de noua ori centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, sau Cristian Ciocan, fost campion mondial la juniori, care a trecut la boxul profesionist si are rezultate remarcabile la categoria supergrea. Pentru noi, aceasta licitatie inseamna unica modalitate de a continua cu succes activitatea clubului. Tocmai din acest motiv am decis sa scot manusile la licitatie cu ajutorul Okazii.ro, pentru a renova sala de box si a le oferi si altor copii sansa de a deveni campioni pentru Romania'', a explicat Felix Paun.
>>>Printre proiectele precedente ale casei de licitatie online okazii.ro se numara licitatiile pentru pagaea lui Ivan Patzaichin, echipamentul de tenis al lui Ilie Nastase, halatul de joc al lui Leonard Doroftei, ghetele lui George Ogararu sau tricoul de joc al lui Cristi Chivu. Toate fondurile obtinute in urma acestor licitatii au fost utilizate pentru a ajuta acei copii romani care au nevoie de conditii mai bune pentru a-si realiza visurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu