20 apr. 2012

Flash NEWS: Crima la Pechea (Galati)

O femeie de 36 de ani, din Pechea, Galaţi, şi-a ucis soţul cu patru lovituri de cuţit (şocand pe toată lumea) chiar  sub privirile fiului lor de numai 5 ani, pe care a încercat apoi să îl convingă să ia crima asupra lui.

Petrică şi  Florentina Gavrilă erau căsătoriţi de 8 ani şi aveau împreună un fiu, pe nume Alin, în vârstă de cinci ani. In familia lor certurile erau însă la ordinea zilei, mai ales că femeia are un amant, pe care nici măcar nu s-a chinuit să îl ţină ascuns. “E o nenorocită şi o beţivă! Anul trecut i-am dat eu bani să facă avort, ca să îi spăl obrazul băiatului meu, că ea rămăsese gravidă cu amantul”, din spusele Auricăi Gavrilă, mama lui Petrică.


In data de 19 Aprilie 2012, cei doi soţi au început să se certe din acelaşi motiv. La un moment dat, Petrică i-a dat o palmă, iar Florentina, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înfipt de patru ori în pieptul soţului ei. Totul s-a întâmplat sub privirile fiului lor, pe care ucigaşa a încercat apoi să îl convingă să ia crima asupra lui. “I-a zis mititelului să spună că el a făcut-o, pentru că e mic şi scapă, pe când pe ea o s-o ia poliţia şi n-o să o mai vadă. Bietul de el, aşa le-a declarat poliţiştilor, dar nu l-a crezut nimeni, nici nu putea el să dea aşa lovituri unui bărbat”, ne-a mai declarat mama victimei. Florentina este acum acuzată de omor calificat şi riscă între 15 şi 25 de ani de închisoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu