9 apr. 2012

Pădurarul din comuna Pechea s-a împuşcat mortal cu arma din dotare

               *Ghiţă Lefter(43 de ani), s-a împuşcat mortal cu arma din dotare, în timp ce se afla în curtea propriei gospodării. Rudele bărbatului au sunat imediat la 112 şi au anunţat tragedia, în speranţa că medicii ar mai putea face ceva pentru pădurar. Un echipaj SMURD a plecat spre Pechea, dar nu a mai putit face nimic pentru a-i salva viaţa.La faţa locului au ajuns şi poliţiştii care au demarat o anchetă pentru a verifica circumstanţele tragediei.:"În urma verificărilor, s-a ajuns la concluzia că a fost vorba de o sinucidere, neexistând niciun dubiu asupra împrejurărilor în care a murit bărbatul", ne-a declarat cms. Cristina Tatulici, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.
               Vestea morţii pădurarului Ghiţă Lefter i-a luat prin surprindere inclusiv pe edilii comunei Pechea. "Îl ştiam un om calculat, sănătos fizic şi psihic. Nu ştiu să fi avut probleme. Colegul lui mi-a spus că s-a împuşcat cu pistolul pe care îl avea în dotare. Nu ştiu ce să zic, sunt realmente şocat", ne-a spus Iancu Boldea, primarul comunei Pechea. Padurarul Ghiţă Lefter era căsătorit şi avea două fiice, de 18 şi respectiv 20 de ani.Oamenii din comună sunt consternaţi din cauza acestei tragedii.
             "Era un om cu o godpodărie frumoasă, împlinit, avea de toate. Are două fete şi ele cu rostul lor. Chiar vorbeam cu colegii mei că n-a dat niciun semn că ar fi supărat şi este greu de înţeles ce s-a întâmplat. L-au găsit cu faţa în jos şi cu o ruptură în spate cât palma. mare păcat de el!", ne-a declarat Stanciu Crişan, viceprimarul comunei Pechea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu